BILDBOMB

Hampus bad om att få bli buren i den blåa sjalen häromdagen. Tungt, dåligt knyt och ovana gjorde mig klumpig. Men det var lika mysigt som när han var bebis!
After work för en vecka sedan. Så himla trevligt att få vara vuxen en kväll. Mycket skratt och en hel del alkohol blev det den kvällen.
Alice spanar in mini-människan som slocknat på soffan.
Fördelen med att bo nära ängar och skog är alla blommor som går att plocka på vägen hem.
Det finns inget dåligt väder, bara dåliga kläder! Hoppas i vattenpölar och leka med vattenbana är så kul!
Ungen som är mer lik en apa än människa (klättrar alltid, använder fötter och händer)
Alice kollar in om det går att sova i Lillemans säng eller om hon riskerar att få en spark.
Hampus här ritat. Jag tänkte att det var hans första huvudfoting. Jag fick svaret: "NEJ mamma, det är en potatispolisstation!!". Okej, ursäkta mig att jag inte såg det 🙈😂
De senaste 5 veckorna har jag och mina kollegor haft som mål att promenera 10 000 steg om dagen. Vi har peppat varann och gjort det till en liten tävling. Riktigt roligt faktiskt. Totalt har jag promenerat 380 198 steg! Det är rätt mycket! 
Hampus klocka från ZaZu är till stor hjälp på nätterna. Hampus vet när han får gå upp. Han vet vilken färg och det tjatas inte om när han får gå upp längre. Rekommenderar den starkt! Den är värd sina 500 kr, jag lovar.
Kolla in sötproppen! 
Jag är sedan 3 veckor tillbaka på jobbet och jobbar 75%. Det känns skönt att kunna göra hela arbetspass igen. Dessutom är det kul att jag kunnat vara på mottagningen som vanligt för första gången på 1 år. Jag hoppas att mitt 3 veckors intervall kommer göra att jag håller längre i arbetslivet. Jag orkar inte med en sjukskrivning till! 
Kolla in den vackra solnedgången häromdagen
Min stolta gympa-kille. 
Dessa vänner. Hoppas de kommer hålla kontakten livet ut! 
Spädbarnsfondens minneshelg. Hampus skrev att han saknar lillebror på marchallen och uttryckte att han tror att Hjalmar finns i Lysekil när jag förklarade att vissa tror att de döda finns i himlen. 
Såklart gjorde vi varsin fjäril till Hjalmar också 
Detta fina ljus brinner fortfarande här hemma på Hjalmars minnesplats.
Den 15/10 tände vi ljus för Hjalmar och alla änglakompisar som inte hade möjlighet att stanna hos oss ❤ 

Kommentera här: