SOMMARTID SÅ LJUV OCH FIN

Sommaren är verkligen i full gång i Trollhättan där jag, Min sambo Johan och vår son Hampus bor.
Vi har just nu lite ledighet tillsammans och kan njuta av precis vad vi vill varje dag.

Denna sommaren har vi betydligt bättre förutsättningar och möjligheter till aktiviteter, jämfört med föregående sommar.

Den 2 juni fyllde Hampus 4 år vilket vi firade med kalas. Han fick själv önska vad han ville ha för tårta, vilket blev: spindelmannen/spiderman och regnbågstårta. Tårtan innehåller jordgubbar och vaniljkräm och kommer från "tårtan från landet". Du hittar hennes tårtor på Instagram genom att söka på: tartanfranlandet.
Hampus blev överlycklig för tårtan och sina presenter.
När jag påbörjade min sommarledighet så skaffade jag barnvakt över natten och bokade in en spa-vistelse på Varberg stadshotell och asia spa med min nära vän Maja.
Efter massage och några timmar på spa, gjorde vi oss iordning inför kvällens 3-rättersmiddag.

Den mest underbara egentid jag haft på mycket länge! Det var precis vad jag behövde för att koppla av och släppa all stress över jobbet osv.
Givetvis har både jag och Hampus tittat på fotbolls-VM (de matcher Sverige spelade). Här laddade vi upp inför matchen ute i Kungshamn där mina föräldrar har säsongsplsts på Örnefjordens camping.
Jag vet inte om jag har beskrivit detta tidigare eller inte. Men när jag var ung så drömde jag alltid om att träffa en man som jag skulle gifta mig mer och skaffa barn tillsammans med. Vi skulle ha 3 barn och vi skulle bo i en stor villa (helst en röd stuga). Utanför stugan skulle det växa stora solrosor precis som det gör i böckerna om Pettersson och Findus. 
Jag sådde därför solrosfrön tidigt i våras och så här fina var de för några veckor sedan! Precis som i mina drömmar!