FLYTT PÅGÅR

Idag orkar jag inte skriva så mycket. Min kropp protesterar. Jag är öm i ländrygg, skulderblad, bålmuskulaturen, handleder, fingrar (har artros) och fötterna. Just nu är det värst i fötterna och ländryggen. Det känns som att fötterna pulserar eftersom jag stått och gått hela dagen från 09:00-23:45. Enbart suttit ner max 1,5 timme på hela dagen.

Däremot är det mycket som är gjort redan nu. Det stora flyttlasset planerades att köras imorgon. Det blir dock inte så utan mycket är redan på plats. Som exempel så är våra sängar på plats, inklusive sängram. Alla saker ifrån köket är från och med denna stund på plats i vårt nya kök. Jag har varit med och bestämt ordningen hela vägen. Vi har enormt mycket plats i detta kök och skåpen är nästintill halvfulla. Vi har 3-4 lådor som är tomma (än så länge). 
Skönt och smidigt när alla saker är på plats när vi blir mycket folk och många vill fika/äta/dricka. 

Det är mycket att ordna med som är kvar, vilket innebär att jag säkerligen inte kommer uppdatera det närmaste. Bilder kommer så fort vi är i ordning, men här kommer en sneakpeak på hur undervåningen ser ut i nuläget:
Hall med entrédörr till höger, garderob för ytterkläder samt städskåp. bilden är tagen innifrån badrummet.
med ryggen mot ytterdörren, garderober till höger och badrum närmst till vänster. Därefter kommer kök och matplats till vänster och vardagsrum till höger efter trappen. I vardagsrummet ska en soffa, fåtölj, fotpall och soffbord vara. Ytan under trappan har de byggt till ett mindre förvaringsutrymme.
Badrum/Tvättstuga/Dusch/WC
Bakom trappen skymtar det som kommer bli vardagsrum. Här finns även utgång till altanen och baksidan.
Kök med köksö alternativt bar
I detta kök finns mängder med förvaring.