TRUBBEL I PARADISET?

Som de allra flesta vet vid det här laget så flyttade vi till vårt efterlängtade nybyggda radhus för lite mer än tre veckor sedan. 
Allt inför flytten var krävande såväl mentalt som psykiskt. Spänningar och förväntningarna var höga och när flyttlasset gick var lyckan total. Så var även kaoset här hemma. 
Det tog dock ca en vecka så var i princip alla kartonger uppackade och de flesta sakerna var på plats. Det tog dock en vecka innan den nya soffan, fåtöljen och fotpallen kom på plats. Förra helgen åkte vi till IKEA för att köpa nya lampor, tv-bänk och vardagsrumsbord. Allt det gjordes i ordning och sattes på plats. Det visade sig dock att tv-bänken vi köpte inte passade så nu har vi fått göra en provisorisk lösning på det så länge. 

Med tanke på allt som ska lösas, kommas ihåg och planeras så var energin ganska slut efter allt flyttande. Johan gick in i någon slags zombieliknande tillstånd och orkade ingenting medan jag fortfarande gick på högvarv trots avsaknad av energi. Johans brist på energi och ork gjorde att han avskärmade sig helt. Han berättade att saknaden efter Hjalmar var stor och gjorde att han kände sig nere. 
Vi har varit sjuka om vartannat hör hemma. Först feber (förkylning) sedan matförgiftning och nu sist en tur med ambulans pga lågt blodsocker. 

I min och Johans relation har det knakat lite i fogarna. Vi har sedan flytten enbart levt bredvid varandra.Vi pratar sällan om saker som inte rör det praktiska, t.ex: vad vi ska äta för mat, vem som ska ha bilen, vem som hämtar och lämnar på förskola och vem som ska lägga.
Jag har tänkt att det mesta löser sig av sig själv, men det gör det dessvärre inte. Idag rann bägaren över då jag sedan flytten gjort allt för att han ska få vila så mycket som möjligt. Igår fick Johan sova till 10:30, fick morna sig i lugn och ro medan vi varit uppe sedan 06:20, var på lekplatsen kl 09:00 osv. Jag tog hand om Hampus tills det var dags att åka till jobbet. Jag jobbade till 21:30. Somnade vid midnatt och tänkte att jag skulle få sovmorgon. Detta var dock inget som förankrats innan vi somnade. Hampus vaknade vid 05:45 och jag ber Johan gå upp. Klockan 07:00(!!!!!!) ville han byta igen. Han orkade allt så en endaste timme vara vaken med Hampus som med största sannolikhet satt framför tvn.

Kommentera här: