VAMPYRER

Okej jag ska nu göra ett inlägg som kanske sänker min värdighet en aning, men det skiter jag fullständigt i!
Jag måste erkänna en sak: jag älskar, fullkomligt ÄLSKAR tv-serier med vampyrer!

Jag tror det har att göra med att jag gillar det övernaturliga och oftast lite dominanta draget och övertaget som vampyrer har över människor.

När Twilight kom blev jag stoppad av mattan i mina sena tonår. Jag läste böckerna och blev helt besatt.
Däremot så uppskattar jag inte böckerna eller filmerna idag när jag vet att det finns så mycket bättre serier att följa. 
Mina två personliga favoriter är True Blood och Vampire Diarys. Så klart har det med innehållet att göra varför jag gillar serien. Dessutom gör det inte saken bättre att det är otroligt snygga skådespelare i serierna.

Just nu håller jag på att se om Vampire Diarys och för den som inte sett serien så handlar den kortfattat om två vampyrbröder som blir kära i samma tjej, det blir drama och konflikter, och så vi fortsätter det i 8 säsonger á 24 avsnitt.
De som tittar på serien brukar oftast dela upp sig i team Stefan eller team Damon. Stefan är den "snälla & lojala" brorsan medan Damon är den "busiga" brorsan med dåligt inflytande.
Gissa vilket team jag tillhör?

Team Delena (Damon and Elena) så klart. Jag menar se på honom bara!!! Damon spelas av den fantastiske Ian Sommerhalder som är en av de mest attraktiva skådisar jag känner till.
Att se honom i bar överkropp gör mig knäsvag! 
Hans personlighet, humor och enastående kommentarer gör hela serien sevärd trots att jag börjar tröttna på allt övernaturligt trubbel dessa vampyrer ständigt hamnar i. Jag har snart sett 8 säsonger på 1,5 månad.
Men alltså ser man in i dessa ljuvliga ögon och njuter av det sneda leendet så glömmer man resten!

Den andra serien jag gått ner helt i, är True Blood. En serie som också är otroligt bra, inte så förutsägbar som många andra serier.
Jag tittar på den dels för att innehållet är otroligt bra. Delvis för att min favorit av manliga skådespelare är med:
Alexander Skarsgård är så klart en av mina absoluta favoriter.
Lång, vackra snälla ögon, väldigt snygga breda axlar och ja, behöver jag ens säga nåt om rumpan?! 

Kommentera här: