VÄGEN TILLBAKA TILL ARBETET

Jag har nu gått in i andra arbetsveckan efter händelsen med Hjalmar.  
Jag tyckte i början att 25% var lite. Jag jobbar 08:00-09:45 måndag till torsdag som det ser ut nu. 
De första 2 dagarna var jag helt slut i huvudet av alla rutiner osv som ändrats sedan jag jobbade senast, vilket var veckan före jul!
Nu denna veckan känns det som att jag kommit in lite mer i bokningarna och känner mig inte alls lika trött och slutkörd som förra veckan. Jag är därför taggad inför min ökning av arbetstid nästa vecka. Då ska jag prova på att jobba 50%. Först kändes det som att jag aldrig skulle klara av att jobba så pass mycket.
Nu tänker jag dock att jag får prova på och se hur det känns. Jag har fortfarande några timmar att vila på när jag kommer hem innan det är dags att hämta på förskolan. Det borde funka. Dock tänker jag att det är. Bra att jobba 50% ett lite längre tag, kanske hela sommaren innan jag går upp till 75% igen. Vi får se hur det går helt enkelt. Det är svårt att veta innan och som det är nu har jag svårt att komma ihåg allt nytt. Det tar längre tid att få in det nya i huvudet och att plocka fram kunskapen jag har där bak någonstans.
Fördelen är att jag trivs så bra och har så roligt på jobbet vilket underlättar inlärningen. Mina kollegor känner till vad som hänt mig och förstår om jag har dåliga dagar.

Kommentera här: