SOMMAREN 2020 I BILDERJag har sett betydligt sämre sista månaderna och har därför tänkt skaffa nya glasögon! Jag är inne på dessa 3 olika bågar. Den jag gillar bäst är bild nr 2. Funderar dock på att skaffa allihop via ett glasögonprenumeration. Det återstår att se hur det blir med den saken. 

När jag var på kyrkogården senast så satte jag så otroligt vackra dahlia hos min Prins. På vägen hem så såg jag även detta lilla hjärta som jag ser som ett litet tecken från honom. 
Hampus min älskade Hampus. Han älskar sina verktyg och att leka snickare! Mekaniker, sjukskötera, doktor och hundförskola är andra populära lekar just nu. Den som han gillar mest är dock tjuv och polis.
Jag har upptäckt funktionen "livefoto" som tar otroligt vackra porträttbilder
Vi var hemma hos kompisar i veckan och då blev det lite ridning för både min och Hampus del. Han var så stolt och tyckte det var så roligt att han vill göra det igen! Jag tycker faktiskt samma jag också, så kul att komma upp på hästryggen igen.

Min kära moster lyckades knäppa dessa fantastiska bilder på mitt lilla yrväder som aldrig är stilla och därmed svår att få på bild! 

Fredag till lördag så åkte jag och Hampus ut till hans mormor och morfars husvagn. Så mysigt att andas kustluft och att vara ute i det fina vädret! Vi spelade Mölky på kvällen och vi skrattade gott hela sällskapet! 

I lördags var vi på dop för världens finaste lilla Isak Johan Valter Stålberg


Söndagen spenderades på utomhusbadet med kompisen Linn. Tyvärr var det riktigt dåligt väder, blåste kallt och var endast 18-20 grader ute. Poolen var dock varm, 25 grader. 
Trots att det duggregnade emellanåt så fick vi en lite badutflykt sådär sista semesterdagen. Vi var i princip ensamma, förutom 6 badglada barn i 10-13 års åldern. Skönt eftersom vi fick ha barnbassängerna för oss själva då.
Det gäller att skapa minnen medan man kan! 

Här kommer en underbar bild som togs tidigare i sommar, samma dag som minnesceremonin om jag inte minns fel. Hampus och min lillebrors bonusbarn Alicia!
Hampus och hans högt älskade Snutte, även kallad snutti.


Kommentera här: