ÄR GLASET HALVFULLT ELLER HALVTOMT?

Tillbaka på bloggen igen. Jag upplever att jag den senaste tiden har haft det otroligt svårt att formulera mig i text. Det är som att jag plötsligt blivit blind för hur man formulerar en korrekt mening. Jag använder ord som inte beskriver på pricken det jag vill få fram och känslan i mina texter kommer inte fram på samma sätt som det gjorde innan detta med Hjalmar hände. 
Jag tror att det mesta beror på svårigheter att fokusera och basic hjärntrötthet. Min hjärna kan för tillfället inte hantera så många ord samtidigt, den kan inte fokusera längre stunder, har svårt att hålla en röd tråd. Alla dessa svårigheter gör mig vansinnigt förbannad, irriterad och trött mentalt och fysiskt. 
Jag har flertalet gånger försökt att formulera och få ihop en någorlunda sammanhängande och vettig text men inte lyckats. Jag har dessutom inte haft orken att fundera och analysera vidare varför.

Så fort jag börjat skriva om något som har med Hjalmars bortgång så blir jag ofantligt trött efter endast ett kort stycke. Fördelen är att det är bra att använda om jag har svårt att somna/sova.
En annan sak som jag ofta upplever är att jag känner av fysiska symtom som jag tror beror på sorgen. Jag känner magknip ibland, det smärtar över magsäcken, spänningshuvudvärk och en enorm trötthet. Som att jag inte sovit på flera dygn . Men när jag väl lägger mig så här jag svårt att somna. Jag har även fått panikpngestattacker som triggas igång för minsta lilla. 

Nu har hjärnan lågt av igen och jag är på väg att somna trots att jag inte ens fått ur mig hälften av det jag tänkt. 
Jag får fortsätta annan dag! Godnatt

Kommentera här: