TRÖTTHET

De senaste dagarna har jag känt mig så enormt trött och utmattad. När jag tänker efter varför och vad jag har gjort så är det kanske inte så konstigt. 
Jag var ledig i fredags, gick upp med Hampus och vi hade fullt upp hela dagen, familjecentrum, träffa hampus mormor, sova över hos mormor, åka till vårviks gård för att titta på djuren, handla, fixa lunch, lägga Hampus för middagsvila för att sedan direkt åka till jobbet. Samma sak igår, gick upp, försökte komma på något att göra med Hampus, frukost, påklädning, ut och leka en snabbis, fika, fixa lunch och lägga. Dpck var jag så himla trött att jag sov 1 timme inne hos honom. Sedan dags att jobba kvällen igen.
Jag är så extremt trött och utmattad efter denna helgen. Den har tagit all min energi! 
Jag fick dock sovmorgon idag och låg och sov till 10 vilket var väldigt skönt! Jag känner mig dock fortsatt mått och jag vet inte vad det beror på.
Jag tror dock att min trötthet beror på graviditeten. Jag håller på att bygga en ny människa i min kropp och det tar så klart på orken.
Men samtidigt så vet jag ju inte eftersom jag har haft blödningar hela tiden. Nu är det dock bara 2 dagar kvar tills jag får veta om jag är gravid eller inte. 

  

Kommentera här: