KLÄDPAKET och start på vecka 12

Häromdagen berättade Johan att han sett en annons om ett billigt klädpaket med 29 plagg i storlek 98, 98/104 och 104 för 500 kr på blocket. Han bestämde sig för att slå till och igår kom han hem med alla fina kläder! 
Jag fick igenom påsarna med iver. Det var väldigt många fina plagg och en hel del märkesplagg.
Jag tänkte att jag skulle visa hur mycket fint vi fick i paketet:
Högst upp fr vä: chinosshorts från P.o.P, jeansshorts från Lindex, jeansshorts från H&M, mjukisshorts från Lindex, mjukisshorts från G.A.P.
Spindelmannen långärmad t-shirt, t-shirt från G.A.P, långärmad t-shirt med dinosaurier från Lindex, randig långärmad t-shirt från Lindex, långärmad t-shirt med dinosaurier från Lindex.
Jeans från Lindex och Chinos från P.o.P

Täckbyxor från Kappahl, stickad kofta från P.o.P, collagetröja från Lacoste
Från vä: kortärmad 2-delad pyjamas från H&M, träningsset med t-shirt och shorts, tjocktröja från skiresort, långärmad t-shirt från Kappahl, kortärmad 2-delad randig pyjamas från kappahl, tjocktröja från sälen.
Badshorts från Hummel, Zara och Holly and White.
Skjortor från P.o.P och Holly and White.

Jag är så otroligt nöjd med alla fina plagg som är i toppskick! 

Idag går jag in i vecka 12 (11+0 idag). Jag känner av smärtor i mitt bäcken vid både vila och rörelse. Det är dock lite mindre smärta när jag promemerar eller likmande. Det värsta är att gå i trappor, då känns det som att någon skär i bäckenet, det strålar liksom ner i ljumskarna och ryggslutet ömmar trots att magen inte är alls stor ännu. Att böja sig en gång är ingen fara men att böja och belasta ryggmuskulaturen för väldigt ont. 
Jag mår fortsatt lite illa då och då men det är inte lika ihållande som tidigare veckor. Det blir värre när jag är hungrig och inte ätit på länge. Fördelen är att jag inte spytt något mer sedan de första veckorna. Imte ens varit nära! Jag är överlycklig så länge jag slipper spy i 20 veckor och så länge förvärkarna/sammandragningarna håller sig borta!  
Jag inbillar mig även att jag börjar känna av små, små fosterrörelser i magen. Det känns som ett svagt pirr i magen, men liknar känslan av när tarmarna rör sig. Jag tror dock att det är lite önsketänk och viss inbillning eftersom det fortfarande är så tidigt! Hur tidigt kände du av fosterrörelser?
Nu längtar jag till ultraljudet som ska göras om 2 veckor. Jag vill se den lilla knodden röra sig där inne och se vart moderkakan är placerad. Min första graviditet hafe jag moderkakan i framvägg och det gjorde dessvärre att jag inte kände sparkarna fören senare i graviditeten. 
Både jag och Johan kommer vilja ta reda på barnets kön nu innan , för att ha gjort båda delar, hemligt med första och vetskap om andra. Min spontana gissning är en liten lillebror men jag hoppas nog lite mer på lillasyster!
Namn som jag har funderat på än så länge är Hjalmar, Rasmus, Hanna och Ebba. 
Här är den lilla bulan i vecka 10+6. Nu går det knappt att hålla hemligt längre. Folk börjar fatta 😉 
Imorgon ska jag till gynekologmottagningen för uppföljning efter missfallet.

Avseende min diabetes så här jag varit på ögonbottenfoto där man sett diabetesförändringar men inget som kräver behandling i nuläget.
Mitt HbA1c kontrollerades i onsdags och då låg jag på 58, vilket är det bästa jag legat på på länge! Nu fortsätter jag att kämpa på så att det går ner liiite till innan jag är nöjs.
Idag har min kurva sett ut så här och jag älskar när det ligger jämt och inga larm uppstår.
Måste bara avsluta detta inlägg med dagens Hampe. Han tog kameran på mobilen och filmade och fotade sig själv iförd keps! Det här är det sötaste ni kommer se idag! 


Kommentera här: