TUFFA BESLUT!

Idag har jag och Johan fattat det jobbiga beslutet att vi måste avliva min älskade katt Nahla!


Min fina prinsessa är 8 år, har världens charm, är ett enormt matvrak och älskar att bli kliad på magen! 
Att vi fattat detta beslut beror på att hon under det senaste året kissat utanför sin kattlåda och visat ett enormt missnöje hemma hos oss. Vi har provat exakt allt vi kan komma på och det kommer inte att funka om vi får ett till barn som tar ytterligare uppmärksamhet och troligtvis stressar henne mer än så. 

Smilla har vi bestämt oss för att omplacera om någon är intresserad av henne så klart. 
Det som skär mest i hjärtat är hur tomt det kommer bli här hemma utan henne, ingen som möter upp i dörren när jag kommer hem, inget kvällsmys i soffan, Hampus kärlek till katterna genom kramar och deras enorma personligheter.

Jag menar så här ligger vi varje kväll och myser medan Smilla ligger på filten och spinner och snuttar.

Jag har gråtit större delen av dagen och kvällen eftersom det gör så ont i mitt hjärta! Jag tänker på hur vi ska förklara för hampus vart katterna är och vad vi ska säga. Ska vi säga att Nahla är död? Han älskar dem så mycket! Ropar på dem, gosar, kramas, säger till dem när de bråkar m.m. hur ska Hampus som är så liten förstå?

Johan frågade om han skulle boka tid hos veterinären eller om jag ville göra det. Det gör för ont i hjärtat på mig att boka tid själv så det får johan göra. Han frågade även om han hellre ville att vi skulle be hans kompis som är jägare hjälpa oss, men då fick jag nästintill en panikångestattack. 

Vi får se hur det går heöt enkeöt. Jag kommer njuta av varke stund vi har kvar med vårt älskade monster!

Jag har idag letat fram gamla biöder från när jag var gravid med Hampus för att jämföra magen. Bilden till höger tog jag idag och nu är magen nästan större än vad den var i vecka 22 med Hampus! 
Ska bli spännande att se vad mödravården har att säga på onsdag. Jag vill gärna se att den tomma fosterhinnan och hematomet är borta. Jag har inte blött något på 3 dagar nu så det verkar lovande.