BILDBOMB

Nu i samband med att Hampus fyller 2 år på söndag så har jag tittat på gamla bilder från han var nyfödd och kommer spamma er med gamla godingar i ett riktigt långt inlägg. För er som inte är intresserade så kan ni klicka er vidare för jag lägger upp precis det jag själv känner för utan att bry mig om vad någon annan tycker om det. Bilderna kommer helt i oordning men jag önskar att ni kan njuta av dessa fina bilder!
Världens bästa mamma och mormor läser saga! Första boken som fångade intresset för att läsa.
Hampus 3 dygn gammal och den sötaste som finns! Så liten och så snäll. Storlek 56 var alldeles för stort så kläderna fick vikas 2 varv
Hampus 2 dygn gammal nyss utskriven från neo
3 dygn gammal och snutten är med redan från början. Det är numera den enda snutten som duger och jag vågar inte tänka på hur världen skulle rasa om den lilla biten med tyg försvinner.
Juli - mitt i semestern och första badet i plaskpool på badhuset.
Sista bilden innan förlossningen, 3 dagar innan han kom ut. Jag har glömt hur stor och tung jag var!
Andra bilden som togs på Hampus på neo. Jag tror han är ca 2 timmar gammal på bilden. Jag ligger då på uppvaket efter snittet
Världens bästa pappa och morfar får Hampus att skratta! Han ser ut som en superhjälte på den här bilden. Han var så himla fin i den röda omlottbodyn från H&M.
Provade att bära framåt i bärselen inför att den skulle säljas. Dessvärre var det ingen som nappade så den finns fortfarande kvar.
Lycka är att springa naken i gräset som nybliven 1-åring. Kolla in de gosiga tjocka låren.
Hampus hjälper mamma att mjuka upp en bärsjal. Jag gjorde en hängmatta och den blev så lyckad! 
Vem behöver topz när man har en unge som krafsar en i örat?
Busungen midsommar 2018 i Skredsvik
Efter att ha ramlat i gruset en blöt sommareftermiddag kan man vara så här glad
Det finns verkligen ingen som kan ha ett sötare barn än jag! Löjligt stolt!
Hampus 1 års dag
Bulldozer som han fortfarande leker en hel del med. Han lastar skolan med nappar och tippar av dem.
Lycklig pyjamaskille har sovit över hos mormor
Farmor och farfar var barnvakt några timmar för att jag och johan skulle gå ut och äta middag själva. Hampus sov gott på farmor som var så himla kissnödig när vi väl kom hem.
Så söt att jag tror jag dör! 
Puss puss på lejonet som vaktade parkbänken i vasastan i Göteborg augusti 2018
Mitt första möte med mitt barn som på bilden är nästan 5 timmar gammal! Lågt blodsocker hade han när han föddes så därför har han en pvk i huvudet. Den använde dem för att ta blodsocker med. Han låg på neo i 2 dygn pga lågt blodsocker samt övervak av hjärtrytm första timmarna eftersom man inte visste varför hans hjärtljud sjönk under värkarbetet.
Eftersom han behövde CPAP första timmen i livet för att få ut fostervattnet ur lungorna och optimera gasutbytet ville de också ha extra koll. 2 dygn på neo sedan fick han äntligen komma till mig på BB. Det var dock bara det första dygnet som han var fysiskt på neo. Han var därefter hos mig men fick komma in på neo för att få extra tillmatning på kopp pga lågt blodsocker.