RENSNING OCH SORTERING

Idag när Hampus sov middag passade jag på att städa. Jag sorterade för små kläder, rensade bort gammalt som ska säljas och sorterade resten efter storlek i olika påsar för att lätt kunna ta ner kläder efter hand som det behövs till småsyskonet. Känns skönt att få undan grejerna! 
Hampus har byggt med klossar och staplar torn som välter. Här har han kommit på att bilen kan köra så att tornet välter.
Här ser ni allt som ska sparas i klädväg, vilket är mycket pengar. Dessutom så är inte ytterkläder med utan de är upphängda i en garderob. Vi har dock ännu mer på vinden om jag kan gissa. 
I bakgrunden syns en liten ikea-kasse full med gravid kläder, mamma-tröjor, amningströjor mm. som jag använde när jag väntade Hampus. De kommer förhoppningsvis till användning snart, om vi har tur! 
Jag hittade dessutom det sötaste lilla set med puma overall i storlek 62. Jag höll på att dö! Att hampus ens varit så liten att han passat i de kläderna?

Det vi gör om dagarna nu mera är att försöka hitta på passande dagsutflykter och sätt att få Hampus stimulerad. 
Vi har t.ex. varit på Liseberg, varit på stadens badhus för utomhusbad, lekt på lekplatsen med kompisar, varit på prideparad, byggt koja under vardagsrumsbordet och jag har gjort lite fint på Hampus rum. Här kommer lite bilder från vårt sommarlov.
MASSA GLITTER ska det vara när det är Prideparad! Kroppsglitter köpt på flying tiger för 49 kr.
Här åker Hampus och morfar (min pappa) Farfars bilar på Liseberg! 
På sommaren ska man äta glass i stora lass! 
Spännande med farfars bilar! Hampus grät när han var tvungen att gå av.

Men han fick i alla fall ett körkort! Dessvärre skulle jag skrivit efternamn också men det orkade jag inte med.
Äter glass och kollar på alla som åker förbi i flumeride. Han vinkade glatt till allihopa som dessvärre inte såg honom. En tjej vinkade tillbaka och han blev överlycklig och började hoppa på parkbänken.
Här provsmakar vi den enda vinsten från Liseberg. Den var kladdig och god! 
Här bygger vi koja i vardagsrummet
I väntan på farfars bilar. Det är tråkigt att vänta tycker Hampus.
Prideparad pepp! 
Här är vi redo att marschera iväg. Vi gick med Johans kollegor från beroendestödsteamet. Hampus satt på min rygg hela paraden trots att det var extremt varmt. Jag tror dock att han trivdes bra hela tiden, förutom när vi väntade på att gå iväg i paraden. Då blev det långtråkigt. Vi gick precis framför orkestern så vi hade musik hela vägen vilket var riktigt kul! Hampus hade sin Pride keps på sig och vägrade att hålla i trollspöt som jag köpt till honom inför den dagen.
Här ligger vi alla tre i Djungelkojan och myser på kuddarna. Läsa saga där inne var också mysigt.
Till koj-bygget behövdes ett bord (änden på bordet I vårt fall), två stolar, en filt två stora ljuslyktor som fick agera tyngder för att hålla filten på plats, ett täcke att lägga på golvet och två kuddar. Nu i efterhand kanske vi skulle kunna haft en ljusslinga inne i kojan, men äh vem bryr sig? Mysigt var det i alla fall. Jag älskade att bygga kojor som liten! En av mina bästa minnen är när jag och min bror var små. Vi hade en våningssäng, spände en filt rakt ut från överslafen och över två stolsryggar. Helt plötsligt hade vi en husvagn (nederslafen) och ett tält. Vi lekte i evigheter, lagade mat, grillade och åkte runt. 
En annan gång gjorde vi en koja av massor av paraplyer. Det var också skoj. Vi skulle sova där i kojan men min kära lillebror var för rädd för att sova där så jag fick sova själv. Efter ett tag vaknade jag av att det var så hårt på golvet och kojan rasade när jag rörde mig i sängen så jag gick till mitt rum och sov istället.