TRÄNINGSVÄRK, KÖRLEKTIONER OCH GRÄSÄNKLING

Precis som rubriken antyder så är detta min vardag idag. Jag var på lekland med Hampus, min bror, hans sambo och extradotter i söndags. Vi hade en himla mysig eftermiddag med bus och lek. Hampus ropade för första gången på Alicia "iiiisaa" när hon försvann bort utan honom. Det är så roligt att han trivs så bra med andra barn, även om hon är 9 år äldre än Hampus och alltså fyller 11 år. Hon älskar att ta hand om och leka med sin lilla kusin.
Hampus och morbror Anton åker rutchkana
På kvällen var han helt slut och somnade på 2 minuter, vilket är att vänta efter flera timmars klättring och busande. Vi fick en härlig kväll och han ville sitta i knät när vi tagit på pyjamas och värvade ner i soffan framför tv:n. Sedan läste vi 3 sagor och sedan var det godnatt jord.
Jag fick städat lite när Hampus somnat och gick sedan i säng tidigt. Johan sov borta söndag till måndag när han var på konferens, vilket han gör ytterst sällan. Det är dock lite mysigt när han sover borta för då får jag mysa med mina två pälsbollar i sängen som annars är utstängda från sovrummet nattetid.
Mina finä tjejer Nahla (svart, tjock boll) och Smilla (slöldpaddsfärgad).

Just nu är jag inne u en aktiv period, det händer mycket både i mitt privatliv men även på jobbet. Jag håller just nu på att ta körkort som jag försökt att ta i ca 8 års tid... Så klart har jag inte försökt aktivt i 8 år men vägen till körkort har varit skrämmande. Jag var rädd all gånger jag skulle köra i början för 8 år sedan och så fort jag satte mig bakom ratten mådde jag skit. Jag ville egentligen inte ta något körkort och nu sedan oktober när jag gick min introduktionsutbildning har jag ändrat mig och vill så hemskt gärna ha mitt körkort. Jag har kört ett 10-tal lektioner än så länge och i fredags (26/4) gick jag riskutbildning 1, dör vi pratade om människor, beteenden, attityder, risker, alkohol, droger och trötthet. Låter som en tråkig föreläsning men den var faktiskt riktigt bra! 
Idag (30/4) var jag iväg och gjorde halkbana (riskutbikdning 2). Spånnande upplevelse, men mest skrämmande. En vanlig bil som hade en extra uppsättning hjul, likt stödhjul till cykel som reglerades med hydralik för att simulera halka/snö osv.
Förhoppningsvis så har jag mitt körkort snart, kanske behöver 4-5, lektioner till ocj sedan är der den dumma teorin som ska klaras av också.