Nu är det påsklov!

Jagg nu är helvetes tentan klar och jag tycker att det kändes ganska så bra faktiskt. Jag kanske till och med kan tro att jag blev godkänd! Det kändes jättebra, jag kunde svara på alla frågor utom en, som jag inte visste att vi skulle läsa om. Alla svar var "enkla" och jag kunde svara och behövde bara gissa på en del av en fråga. Så jag är helt klart nöjd med mig själv och min insats! 
Nu är det som sagt påsklov och det ska "firas" med soffhäng! Ska städa lägenheten idag, som för övrigt ser ut som  ett inbördeskrig har ägt rum. Handla ska jag också hinna med, blir att köpa ramlösa, ölkorv, färsk frukt och ev. lite naturgodis (endast nötterna). 
Funderar på att göra något smaskigt till middag, själv var jag sugen på fläskfilé och klyftpotatis eller hackebacke ptatis men Johan jobbade visst idag så det får bli pannbiffen från i tisdags. Lite tråkigt att äta pannbiff för tredje dagen i rad men skoj eftersom jag i tisdags åt kokt potatis, igår åt pulvermos och idag funderar på att göra råstekt potatis, det är som olika rätter med samma tillbehör!

Nejdå jag är inte alls hungrig eller sugen på något gott, nejdå!
Får nog gå och handla nu så att jag får i mig lite mat. Åt ju trots allt frukost kl 6 ^^

Ha en fin skärtorsdag och glad påsk också!