IDAG SMÄLLER DET!

Jajjamän! Idag är det ags för den tentan som jag fruktat över i tre veckor! Känner mig ganska så pepp trots att jag knappt läste något igår. Tänkte repetera lite kort här efter detta inlägget för att påminna mig lite grann. Jag känner mig äntligen som en människa igen. Jag har fått sova ut (10-11 timmar/natt) ordentligt, fått smälta all information som man måste trycka in i skallen på 5 veckor och jag har unnat mig pauser under senare delen av veckan. Det gör mycket att ta ordentliga pauser så man verkligen unnar sig ordentligt. 
Fördelen med denna tentan är att resultatet slås ihop med resultatet på lördagens tenta. Så jag har en större chans att klara mig och jag presterar väldigt bra på lördag! Det känns lite lugnande. 

Ikväll blir det till att fira med några cider! Känner mig värd det efter denna jobbiga vecka! Blir mycket "festande" för mig i veckan då det är ett event på campus på tisdag em/kväll som jag tänkte gå på med en klasskompis! På torsdag blir det på't igen då det är personalfest hos en jobbarkompis som tänker bjuda på pizza och rödvin! Sen mina damer och herrar kan jag upplysa er om att jag kommer ta det väldigt lugnt med alkoholen det närmsta!