Tillbaka

Hej nu är jag här igen. Har haft endel att göra nu i veckan och jag har inte alls haft lust att blogga. För er som känner mig vet lite vad jag gått igenom och att jag haft lite tuffa tider emellanåt.Vissa delar jobbar jag fortfarande med och just denna veckan har det varit extra tufft. Men det fick ett slags avslut i fredags och nu är jag alltså här igen och redo för att fortsätta min kamp mot bättre hälsa! Jag har inte tränat så mycket i veckan utan bara varit ute på 45 minuter promenad och ska väl försöka komma ut idag igen, men har massvis med plugg att göra och så står det städning av lägenheten och vissa skåp och garderober som inte går att stänga för det är för rörigt och fullt där inne.
Jag kan för övrigt informera om att jag köpt mig en fantastisk ny träningströja på stadium. Tröjan är av märket soc som alla mina andra träningskläder.
 
 
Det är min nya favorittröja. Jag har den när jag är ute och går och den är otroligt skön  för den sitter tajt över rumpan (precis som jag vill ha det) men den är inte supertajt över bysten. Detta är en skön tröja men en dragkedja som går upp i halsen och värmer lite. Kan starkt rekomendera dessa tröjor som kostar 299 kr på stadium. Tror att det till och med var rea då jag handlade så jag fick 100 kr rabatt.

När jag handlade denna tröja så köpte jag även ett par fantastiska walking skor av märket reebook.

 
skon heter REEBOK HEXRIDE ST,BELIEF och är en väldigt skön sko som i ordinarie pris kostar 1199 kr som de nu säljer för 599kr också på stadium. Dessa skor är mina nya favoriter jag fullkommligt älskar dem! kan också varmt rekomenderas!

Nu har jag lite plugg att göra. Jag håller på med en inlämningsuppgift som även ska redovisas muntligt i grupp om sexuell hälsa eller ohälsa. Ett problemområde ska tas upp och reflekteras. Svårt val för min del då det finns så mycket men jag valde sexual brott som figurerat i media.Skall även läsa tre kapitel i min bok á 30 sid ;)