Dålig dag!

Idag är en dålig dag för mig. Jag har bestämt mig för att det nu får bli skärpning på mina rutiner. Skärpning med godisätande, cola drickande, matrutiner och oftare träning!
Detta har jag inte lyckats särskilt bra med denna veckan eller förra veckan. Jag har haft fruktansvärd huvudvärk, varit på dåligt humör och det är givetvis inte konstigt, det brukar man få när man slutar med ett beroende. Socker och för mig specifikt godis, är en drog! Det är jag helt övertygad om! Diabetes mätningar och liknande har inte heller skötts den senaste veckan och det får jag lite ångest över, jag ångrar mig och får dåligt samvete.
Idag har jag kontrollerat blodsockret en gång på morgonen och ett nu (3.2 mmol/l) Så jag ligger ju ändå hyfsat bra för omständigheterna. Det är konstigt att en sådan sak som kontrollering av blodsocker som tar max 1-2 minuter ska vara så jobbigt.
Träningen skulle jag ju börja med och hela min kropp var inte alls sugen, dåligt väder, kallt, trött osv. Men jag tog på mig mina träningskläder och gav mig ut, tog bra musik i öronen. Vanligtvis så brukar det släppa när jag kommer ut och jag tycker att det blir skönt och roligt, men inte idag, jag tog mig runt och gick i alla fall i 30 minuter och det får man väl ändå skryta om att jag tog mig ut och runt även om det inte var i samma raska tempo som vanligt eller bara en halv runda om ens det. Men för att känna det motet som jag gjorde så var det bra!
---nu ska jag strax väcka sambon, så vi ska baka bullar, sedan blir det lunch och sedan matlagning till middag. Idag serveras det kryddstark köttfärssås med spaghetti. Sedan ska jag slappa resten av dagen innan det blir jobb 16.30-22.00.