NEDLÄGGNING AV SEGMENT

Häromdagen fick jag ett mail angående det nya mamma-segmentet som jag tidigare har pratat om och inspirerats utav. 
Jag fick dessvärre veta att projektet är nedlagt på grund av att blogg.se har köpts upp av ett annat företag som redan är väletablerade inom familjeliv och föräldraskap. 
Mycket tråkigt tycker jag eftersom det innebär att jag går miste om min chans att nå ut till fler läsare och får mindre publicitet.
Självklart så får jag försöka få den på annat håll och med andra medel än jag tänkt från början. 
Jag har länge jobbat med min blogg, byggt upp den under snart 3 års tid. Jag började bloggen som en hälsoblogg med främsta fokus på min diabetes och min träning. Jag försökte länge skriva om att det är läskigt och viktigt att ha full kontroll på sin diabetes om man försöker alternativt är gravid. Därefter fortsatte bloggandet om min graviditet, mitt mående och jag använde den som en dagbok för att få ur mig all frustration, vrede och känsla av maktlöshet över min kropp. Självklart bloggade jag om livet som nybliven förälder och jag vet att jag redan tidigt under graviditeten försökte stå på mig, slr8va exakt som jag kände det och mådde då, utan att förvrida, försköna eller idolisera hur skönt, mysigt och härligt det alltid är att vara gravid och vänta barn, vilket är den bild som oftast framgår i sociala medier.
Jag fortsatte på den banan och sedan i alla fall 1 år tillbaka så har jag ca 100 läsare varje månad. Det är minst 2 varje dygn som är inne på bloggen, vilket jag tycker är otroligt kul! 
Drömmen vore såklart om jag kunde fortsätta att blogga som jag gör, skriva mina tankar, funderingar utan att det blir krystat och tråkig läsning för mina följare. Jag hade så klart kunnat dela med mig av länken till min familj och våra vänner m.m men nackdelen är att jag vill vara en anonym person i min blogg. 
Jag vill inte berätta om mina innersta tankar gör någon som känner mig, utan till någon anonym person bakom en annan skärm 70 mil bort som inte alls vet vem jag är eller kan söka upp mig.
Har någon av er fina läsare tips på hur jag kan utvecklas, förbättra bloggen så kommentera gärna. Vad vill ni se här på bloggen?  Vad är intressant att läsa om?


Kommentera här: