KALAS FÖR LYCKLIG 2-ÅRING

Förra helgen fyllde Hampus 2 år. Helt otroligt att tiden har gått så fort och att han redan är så stor. Han kan massor med saker och jag är så himla glad att jag får följa hans utveckling och se vilken person som växer fram med tiden.
Vi började dagen med något som är tradition i vår (och säkert många andras familjer) nämligen sång, paket och frukost på sängen! 
Jag mådde pyton eftersom jag kvällen innan kom på att vi inte införskaffat någon paket till morgonen. Jag hade sådan ångest kvällen innan eftersom jag hade missat det. Johan tröstade och försökte lugna. Kanske skulle vi överraska med något som han verkligen gillar? Vi vet att han ÄLSKAR färska bär mer än något annat och därför köpte jag hallon och blåbär som han kunde få på sängen utan att det kladdar för mycket (tänk smörig macka med ostflagor i hela sängen!!!). Jag köpte även så att han fick en bamse-påse innehållande tidning, pyssel, ett spel, en kikare och en keps. Jag tror att sakerna uppskattades då han lekte en hel del med kikaren. 
Sedan var det dags för riktig frukost i köket. Det var väldigt spännande med en färgglad födelsedagsljusstake tyckte Hampus. Jag visade att man fick blåsa ut ljusen, vilket han inte riktigt klarade men han var nöjd ändå.
Det är dessutom väldigt svårt att få till bra bilder på en kille som studsar pga uppspelt.
Han "riktiga" present från oss är att vi sparar pengar på hans konto men Johan föreslog att vi skulle åka till leksaksaffären där han fick välja valfri leksak (såklart med vissa begränsningar). 
Han var väldigt bestämd med att dockan skulle följa med till affären så då fick Hampus prova att sjala dockan för första gången vilket verkar ha fungerat bra. Han var helnöjd över det.
Inne i leksaksaffären valde Hampus med lire av pappas hjälp den största bilen han kunde hitta (som även var på 50% rabatt). Han var helt lyrisk över brandbilen.
Väl hemma så provlekte vi så klart och försökte värva ner för att få H att bli trött. Han fick även lite lunch och somnade gott i sin säng. På bild ser ni vår snälla, fina men ganska tjocka katt Nahla som slappar på puffen.
Efter vilan tog vi bilen bort till macken lekpark dör vi skulle bjuda våra gäster på grillad korv, kaffe och bulle (bilden är gammal).
Kalaset var väldigt lyckat och Hampus var så nöjd med alla som kom och firade födelsedagen med honom!

Kommentera här: