EVIGA TIDERS VÄNTAN

Jag går som sagt här och bara väntar och väntar på att veckorna ska gå. 
Varför tänker ni? Har hon inte semester, njuter och hittar på kul saker? Jo självklart gör jag det, men däremot så går tiden så himla långsamt så jag vet knappt vad jag ska ta mig till.
Jag känner mig trött hela tiden, trots att jag sover bra och tillräckligt. Jag har humörsvängningar, känner mig sliten och blir väldigt lätt irriterad för att i nästa sekund få dåligt samvete och gråta. Molande mensvärk är också något som har pågått i en veckas tid nu. Svullen mage har jag också.
Detta är dessvärre inte så normalt för min del utan jag hoppas och håller tummarna för att jag är gravid. Idag ska jag försöka köpa ett tidigt graviditetstest för att se om jag redan nu kan få positivt resultat. Jag längtar och hoppas så klart på ett positivt svar men är samtidigt rädd för att få svaret negativt. Dock så kan det ju bero på att jag är väldigt tidigt ute med att prova. Jag har hunnit köpa graviditetstest som kan mäta tidigt i graviditeten. Dessvärre var resultatet negativt, men det innebär inte helt säkert att jag inte är gravid. Tecknen finns där trots resultatet. Jag är kissnödig mer ofta än vanligt, jag har ett intensivare doftsinne, är mer lättirriterad än vanligt, trött som bara den och molande mensvärk fast på ett annat sätt. 
Det känns verkligen som att jag är gravid men oron för att jag bara inbillar mig finns alltid där.
Det är ju dock endast en vecka sedan den ev. befruktningen så jag är väldigt tidigt ute. Enligt instruktionen så är det 99% säkert resultat 4 dagar innan beräknad mens men man kan kolla tidigare med nackdelen att resultatet ev. Kan vara falskt negativt trots att man är gravid. Därför kommer jag fortsätta att testa i nästa vecka, kanske tisdag eller onsdag samt måndag veckan därpå, dvs 1/7 eller kanske tisdag 2/7. Då borde det vara säkert att det stämmer med min cykel. 
Dessvärre vet jag inte något om min cykel har ändrats något eftersom spiralen togs bort för snart 2 veckor sedan. Därför borde det inte vara så enkelt att bli gravid som jag hoppas på. 
Det mesta av all denna info som står på preglife stämmer på mig. Jag har väldigt svårt att kontrollera mina känslor och Min önskan är så otroligt stark! Att det var negativt idag sänker dessvärre inte min tro om att jag är gravid.
Jag önskar så gärna ett syskon till Hampus och jag kommer tjata om detta hela tiden, vilket jag är rädd kommer påverka hur pass snart vi blir gravida. Jag är väldigt bra på att veta när jag har ägglossning och veta vilka dagar vi ska ha samlag.
Återkoppling kommer så fort jag vet mera! 

Kommentera här: