TRADERA-TRÄSKET!

Jag har gått in mig i något nytt livsfarligt! Jag har länge haft besvär med näthandel och jag handlar ofta upp på tok för mycket pengar! Så klart går allt runt men en hel del av pengarna hade kunnat sparas på vårt gemensamma konto för boende istället för på materiella onödigheter.
Jag har försökt att hitta andra kläder som är bättre för både miljön och plånboken. Jag har hittat in på tradera och tjusningen i att bjuda billiga pengar för diverse olika plagg som någon annan inte har användning för längre.

Jag har gått bananas på gulliga små baby plagg i storlek 50 och 56 till mig och kompisens eventuella bebisar! Lämnade en body till henne igår och hon fällde en tår av all glädje (och troligtvis pga hormonerna).

Ni kan inte alls förstå hur mycket jag längtar efter ännu en liten knodd! Jag har kollat runt på diverse sidor för att hitta passande bilstol, hitta barnvagn då vår står på förskolan för Hampus att sova i och jag har även tittat efter en syskonvagn som kanske inte ens behövs! Jag är helt galen! Är det fler som blivit så här bebistokiga när de ska försöka skaffa ett till barn? Berätta!

Här kommer avslutande bilder på mina senaste fynd!


Fler plagg är på väg hit så jag kommer slänga upp bilder efter hand som de dyker upp. För så klart kan jag inte kontrollera mig och har köpt ytterkläder till Hampus och syskonmatchande kläder till lillasyskon och Bampe-bus! 

Kommentera här: