DE SISTA TRADERA-FYNDEN!

Nu har äntligen alla bebiskläder som jag köpt på tradera kommit! 
Jag har väntat i äver 1 vecka på vissa men nu är alltså alla plagg levererade och klara. Jag böev förvånad när jag såg vissa och öycklig när kag såg andra. Här kommer därför bilderna på alla fynd en gång till! Priset är inklusive frakt
Bodyklänning från P.o.P 68 kr
Bodysuit från Molo 185 kr
Leggings från the brand 24 kr
Omlottbody från P.o.P 89 kr
Leggings från H&M 16 kr
Batman set från H&M: body, shorts och mössa 65 kr
Overall i fleece, oanvänd, lapp kvar 150 kr
Byxor från Molo 74 kr
Röd body med vita hjärtan från P.o.P 114 kr
Mjukisbyxor från Adidas 89 kr
Overall i plysch från P.o.P 159 kr
Baggybyxa från Molo 54 kr

Det är så himla kul att handla på tradera. Tänk egentligen vad allt detta skulle kostat nytt?! Dessutom så är det toppen att köpa begagnat, det gynnar miljön att inte konsumera nyproducerat alltid.
Det har jag dock gjort i förhoppningen om syskon till Hampus. Jag väntar otåligt på måndag då mensen borde komma men frågan är om jag har tålamod att vänta tills dess? Om jag känner mig själv rätt så kanske jag kollar ett grav.test under helgen. 
När jag såg dessa OTROLIGT fina plagg kunde jag bara inte låta bli! Som många av er vet så trodde jag länge att Hampus faltislt var en Inez (vi kollade aldrig upp könet innan förlossning). Förhoppningarna om en lillasyster är därför som störst även fast jag självklart blir lika glad oavsett vem det är som finns i magen! Der viltigaste är så klart att hen är frisk och mår bra.
På bilden ser sen röda färgen i ränderna lite dassig ut men det var inte alls vr ljus när jag tog bilden. Det är klarröda ränder och Hampus är så vacker när han har rött på sig.
När jag ändå shoppade babykläder så kunde jag så klart inte undvika att kika på Hampus storlek när jag ändå var inne i tradera-träsket. Jag hittade då detta fina set med skalkläder från Molo och vann auktionen! 280 kr + 36 kr frakt blev det. Den jackan kostar 899 kr om man köper den ny från tillverkaren = FYND! Att den dessutom är i mellan-storleken 92/98 gör att den kommer passa länge och ev. kommer han ha dessa på förskolan när 86/92 kläderna är för små.

Kommentera här: