BILSTOL OCH KÖRKORT

Nu mina vänner är det nära att jag har mitt körkort i handen! Jag är spänd pch nervös men försöker att hitta ett lugn och en säkerhet i att jag faktiskt kan! De borde inte alls underkänna mig för att jag är försiktig i de situationer där det krävs! 
Min körlärare sa till mig: "försök att slappna av och lita på dig själv och att du kan, jag hade aldrig satt upp dig för uppkörning om du inte var redo".

Jag har fortsatt att underhålla mina teorikunskaper och blir godkänd på alla sluttest jag gör. Däremot försöker jag att läsa på om de frågor jag svarar fel på och känner mig osäker på. 
Teori/kunskapsprovet är jag inte det minsta nervös över. Jag vet att jag kan det som behövs kunnas och att jag alltid har 3 alternativ att välja mellan. Så den är jag mest säker på.

Kunskapsprovet kommer vara den 22/7, dvs inte nu på måndag utan nästa måndag. Uppkörningen är dagen efter teoriprovet och det är den jag är som mest nervös över. Jag ska verkligen jobba med att slappna av, försöka tänka på att det är pappa jag är ute och kör med och att alla som kör upp troligtvis är måttligt till kraftigt nervösa. 
Jag hoppas bara att jag blir godkänd på mitt första försök så jag slipper göra om klrprovet! Det hade varit hinla skönt att kunna köra därifrån med ett bevis i handen att jag äntligen tagit körkort efter dessa 8 år!!!!
Jag har som sagt min bil som väntar på mig och det har den gjort sedan i mitten på mars! 

Jag har nu fått tummen ur, tagit mig i nragen och tagit ett beslut om vilken bilstol jag ska ha i min bil! Jag hade svårt att välja men till slut blev det ändå den vändbara stolen britax römer multi-tech III i färgen burgundy red. Helst vilöe jag ha en klarröd stol men den här kändes ändå värd sina pengar. Jag veställde den från bilia där de hade 20% på just den stolen. Om du vill kika på den så kommer en länk HÄR.

Jag och Hampus bestämde oss för att hämta den på vägen hem från en kompis. Det var spännande med en så stor paket tyckte han så klart. Han envisades med att köra vagnen själv i ca 100 merer innan han tröttnade av att den var så tung. 
Så klart ville han hjälpa till att bära in kartongen i lägenheten men där satte jag faktiskt ner foten och bar själv. 
Ivrig som jag är så slet jag upp paketen och kastade mig över denna skönhet till bilstol! Jag läste hela bruksanvisningen och hur den ska monteras. Tanken är att jag och Johan åker till min mamma och pappa (där min bil förvaras i väntan på mitt körkort) för att montera stolen och de andra tillbehören! 
Givetvis köpte jag även ett sparkskydd till sätet med plats för platta/mobil och en spegel för att kunna titta bakåt på honom om han sover eller ej. Om jag ej trivs med att ha honom bak i bilen så får jag väl montera stolen fram i sådant fall.
uppdatering hur det går och hur det blev kommer imorgon! 

Kommentera här: