EN DIABETIKERS MAMMAMAGE 1,5 ÅR POST PARTUM

Hallå allihopa! Jag tänkte passa på att visa er min härliga, ärliga och icke redigerade mammamage.

Det är många som skriver om hur de vill bli av med sin mammamage, gå ner allt i vikt som de gått upp under graviditeten m.m.
För min egen del har jag inte alls varit sådan. Jag försökte för längesedan sluta fred med mig själv och finna mig i att detta är den kropp jag fått och varför ska jag sträva efter att ändra den? Jag har aldrig haft en platt mage och hade säkert sett konstig ut med en platt mage. Så här är då min oredigerade mammamage som duger perfekt precis som den är! 
Den har en bilring med fett och den hänger en del efter det att jag var gravid men den är bra ändå. Det är ett perfekt ställe att sätta mina så kallade robotdelar på som sköter min blodsockernivå och ger mig insulin.
Magen har även så kallade stretchmarks där huden höjts ut sig på grund av snabbt växande mage. Gamla märken från min första depression när jag gick upp 15 kg i vikt och märken efter graviditeten och viktuppgång under denna depression.
Magen är även fyll av små röda märken efter alla eviga byten av infusionsset och sensorer. Det kommer ständigt följa mig för resten av livet och det tillhör heller inte skönhetsidealet. Däremot så är det så här min mage sett ut i 19 år och kommer troligtvis fortsätta att göra det en lång tid framöver också.
Magen är fylld av små ärr efter bland annat kejsarsnittet, som nu har bleknat väldigt. 
Jag har även 3 relativt nya ärr efter blindtarmsoperationen i november.

Detta är alltså en helt ovanligt vanlig mage som har klarat av massor under de 26 levnadsåren.

Kommentera här: