JOBBA, JOBBA, JOBBA

Igår hade jag en jobbig och krävande dag. Den började dock bra eftersom jag fick sova 45 minuter längre än när det är min tur att lämna på förskolan. 
När jag kom till jobbet så fick jag vara i telefonrådgivningen; vilket är något som jag varit väldigt osäker och orolig inför. Mest eftersom jag inte jobbat så länge på varken mottagning eller avdelning att jag är rädd för att inte kunna svaret på det personen i luren frågar om. Den rädslan är något jag har tack vare min generaliseringsångest (GAD = General Anexiety Disorder). Min osäkerhet inför telefonrådgivningen var dock ganska obefogad. Jag tyckte att det väldigt roligt! Jag fick frågor som var spännande och utmanande samtidigt som jag ändå kände mig bekväm och trygg till att lita på min egen yrkesroll. Dock tog alla samtal lång tid eftersom mina samtal handlade om ovanliga intyg, ovanliga diagnoser m.m. Så jag fick be om hjälp på i princip alla! 
När det var dags för lunch så kände jag mig så snurrig i huvudet efter alla samtal, dokumentation och kom-ihåg-lappar att jag verkligen behövde en lugn eftermiddag. 

Tyvärr blev eftermiddagen en av de värsta jag varit med om på länge! Denna vanliga eftermiddag fanns det planerat att 4 patienter kunde komma in som jourfall. Dock är det ok att boka dubbelt på jouren om det är akuta patienter, tex. Näsblödning, någon som satt i halsen och har känsla av att något sitter kvar, halsbölder och liknande. Under eftermiddagen hade vi 10(!!!) Bokade patienter på akutmottagningen PLUS de vanliga mottagningarna. Det hela slutade med att 3 doktorer fick samsas och hjälpas åt för att försöka få ordning så att all personal kunde gå hem i någorlunda tid
Jag har sällan gått och gjort så mycket som jag gjorde den eftermiddagen. Högen med kom-ihåg-lappar blev inte ens påhittad under eftermiddagen och det dåliga samvetet gnagde. 

När jag gick från jobbet kände jag tröttheten välla över mig och jag tog mig sakta för att hämta Hampus på förskolan. Han var sist kvar som vanligt men på gott humör. Han verkade varken trött eller hungrig trots att klockan var 18:00 när jag hämtade honom. På vägen hem stannade vi till och hämtade upp 3 paket som kommit och sedan var det dags för middag och därefter läggning. Nackdelen var att jag var helt slut och kunde somnat på 15 sekunder medan Hamups inte verkade vara det minsta trött. Han somnade vid 20:00 Och jag kunde därefter packa upp alla fina nya kläder! 

Jag beställde kläder från H&M och Lindex samt träningskläder från stronger. 
Först fick jag upp Hampus kläder: En svart långärmad tröja, en grå tröja med texten "hogwartz" på och gryffindor/slytherin logga, en marinblå keps med superman symbol, en likadan finstickad tröja som han hade som nyfödd och en marinblå kavaj.
Bild på någon av plaggen kommer troligtvis att tas i helgen så jag uppdaterar när jag har något bra att visa.
Mina egna kläder blev rätt många plagg för en liten peng. 
Det blev totalt 3 par leggings, 1 par strumpbyxor i merinoull, 2st 5-pack med svarta och nude strumpbyxor, ett par grå jeans, svarta vida midjehöga byxor, ett par pyjamasbyxor, linne i merinoull, 2 st cropped top, en gul bikini (både bh och trosa), 3 par trosor, en klister-bh, en svart enkel vardagsklänning och en tjocktröja i stor storlek att ha som myströja.
Kepsen skulle absolut prövas med en gång och jag fick absolut inte hjälpa till att ta på den!
Min nya garderob!
Nya pyjamasbyxorna och tjocktröja är på och nu är det mysdags, eller snarare läggdags!

Kommentera här: