TA TAG I STORMEN INNAN DEN SVÄLJER DIG HEL!

Igår kväll fick jag ett infall! Jag fick nys om att det skulle anordnas en barnloppis i grannkommunen och det fanns plats kvar att sälja då flera dragit sig ur/blivit sjuka. 
Spontan och jävligt impulsiv som jag är (kan inte hjälpa det!) så bokade jag in mig som säljare på loppisen. Som tur är så hade jag redan kläder och leksaker samlat som jag snabbt rafsade ihop under kvällen och slängde in i bilen. Problemet var bara art kah imte hade npgot smidigt bord som går att fälla ihop eller ta bort benen på. Jag fick ringt halva släkten och fick tag i ett runt plastbit som min farmor hade i ett förråd ute på balkongen. Jag åkte och hämtade det och väntade spänt på loppisdagen! 
Det blev en tidig morgon för mig med uppstigning 06:30 för dusch, frukost och körning till Vänersborg! Väl på plats tog jag mig tid att hitta en lämplig parkering vilket var svårt. Jag fick med mig hampus sulky som jag kunde lasta lådorna med kläder i. Klädstång, kartong, korg och ikea-kasse med leksaker tog jag i handen tillsammans med bordet. Jag fick dock gå två gånger för att få med allt.
Så här såg det ut där jag stod! Då bordet var runt och ganska litet så fick jag inte riktigt plats så som jag önskade och ficl placera kläder i högar istället för att ligga plagg på plagg som jag tänkt från början. 
Grejen var att det inte spelade någon roll ändå för jag fick faktiskt sålt en hel del ändå! Jag tog mellan 5 och 50 kr plagget beroende på vad det var så klart. Totalt tjänade jag ihop hela 650 kr på vara dessa 3 timmar. 
Någon annan blev glad över nya/bättre begagnade klädesplagg/leksaker, jag böev nöjd som säljare och tänk vilken insats för miljön att inte alltid köpa nya saker hela tiden!

Johan och Hampus kom en snabbis och kollade hyr det gick för oss. Det var dock en hel del köpare som var intresserade just då så jag hade svårt att fokusera. Hampus stannade hos mig en snabbis medan Johan letade kläder och skor. Sedan åkte de hem igen. 
Det var massor med folk på loppisen och inne i lokalen steg värmen minut för minut. Jag kände mig helt matt när klockän var 12 och jag insåg att det var en hel timme kvar innan jag kunde packa ihop. Sista halvtimmen var riktigt seg och jag ville bara ge upp! Den mest efterfrågade storleken var 86 och 92 vilket jag endast hade 4-5 plagg av. Jag hann inte gå igenom Hampus klädhög innan loppisen, men det blir mer inför nästa loppis förhoppningsvis! Hade varit himla kul om det kom lika mycket folk till den loppis jag håller på att arrangera i oktober. 

Angående mitt psykiska mående så är det väl inget vidare på den fronten. Jag ska diskutera med Johan imorgon om jag kan berätta för våra familjer snart för det här tar snart kål på mig! Ingen vet något om min graviditet eller mitt ev. Missfall, eller så vet dem för att de läser bloggen. Frustrerande att vara öppen här men inte i privatlivet. Jag har så svårt att ljuga och säga att allt är toppen när det inte alls är så! 
Eftersom jag håller på att trappa ner min ångestdämpande och antidepressiva medicin så gör det inte att situationen här hemma blir så bra alltid! Mitt hem ser ut som en soptipp och det är saker banne mig ÖVERALLT! Hur kan man ens ha så mycket saker? Leksaker, porslin, disk, mat, skor, kläder, TVÄTT, kattbajs, kattsand, damm, grus/sand m.m. Allt städande och tvättade har hängt över mig hur länge som helst men jag orkar verkligen verkligen! Jag har ingen energi alls, luften är heöt söut och jag orkar precis göra det som absoöut måste göras, laga mat, natta, mata katter, kissa och sedan går det inte mer! 
Idag när jag kom hem så hade Joham haft en tuff dag med Hampus, jag kände att jag knappt orkade med min familj eller mitt hem en sekund till. Hampus ville gärna hjälpa mig att packa ur bilen efter loppisen. Han älskar att hjälpa till den grabben ! Så härlig och mysig, jag blir så barm i hjärtat att han vill hjälpa mig/andra. Vi packade in i förrådet i källaren och sedan gick vi till lägenheten för att påsen med tvätt att starta i källaren. Sagt och gjort. Väl tillbaka sätt Hampus framför Tv:n med Johan medan jag städade. Hampus mår bäst när någon sitter med vid Tv:n, annars kommer han och ropar på oss heöa tiden.
Jag hängde tvätt, plockade i ren tvätt, städade hampus rum, plockade undan leksaker från vardagsrummet m.m. sedan åkte vi för att äta kolgrillat, vilket var smaskens! 
Väl hemma för kvällen så blev det tv för Hampus del medan jag laddade i hans sovrum. Böcker plockades fram och vatten fylldes på (han dricker oftast 1-3dl innan han somnar på kvällen och om han vaknar på natten/morgonen). Ilväll läste vi raska på Alfons Åberg och Listigt alfons åberg. Sedan var det godnatt jord! Tyvärr tog läggningen 1,5 timme pga svårt att varva ner.

Oftast har hampus svårt att välja om han ska ha täcke ellrr filt på sig. Han sparkar dock oftast av sig det oavsett hur kallt/varmt det är.
Här har hampus på sig något hans pappa köpt på loppisen idag. Han trodde han köpte en grå tröja med stjärnor på från pop men det var visst en klänning. Vi kom överens om att han kan ha den att sova i här hemma vilket han uppskattade ikväll. Det var ovant och öite konstigt med klänning men han var så nöjd att det  passade. Jag är verkligen uppmuntrande att barn och vuxna ska vara sig själva och klä sig precis som de vill. Däremot så vill jag erbjuda "i måttlig mängd". Han ska aldrig känna sig tvungen att ha klänning/kjol om han inte själv antyder eller säger att han vill det, vilket är helt okej för oss! 

Kommentera här: