PANIKÅNGEST, "DET SOM DET ÄR" OCH DEN LILLA GLÄDJEKLUMPEN

Hej allesammans!
Nu har det gått någon vecka igen och jag har fortfarande inte kommit in i att lägga mig ordentligt i tid på kvällen och sova tillräckligt när jag jobbar.
Just nu är jag på mottagningen och jobbar 07:30 till 17:00 på 75%. Denna veckan blir det dock en fullspäckad vecka då arbete på mottagningen mpndag till torsdag och ett pass på avdelningen på fredag väntar. Jag är trött redan innan jag har börjat veckan. 

Jag vill knappt gå upp på morgonen, snoozar mer än gärna, och slocknar ofta på soffan varje eftermiddag/ kväĺl och har gjort i 1 hel veckas tid.
Utöver det så här jag under dagen idag kännt av en väldans hjärtklappning, trots vila i soffan. 
När det var dags för läggning så tappade jag fattningen helt! Jag känner mig trött på att lägga, hämta/lämna på förskolan, byta blöja m.m. allt tar så himla stor del av min energi att jag bara vill lägga mig ner och dö! 

Men idag slog jag min kloka skalle på diverse ställen och förstod att det är något som inte stämmer. Jag bestämde mig för att ta ett graviditetstest och här nedan har ni resultatet  


Med andra ord är jag nu äntligen gravid med Hampus småsyskon ! Jag kan knappt förstå det själv! Johans kommentar blev som bäst " det är som det är" så ni kan tänka er min oro! Han berättade doxk att han inte alls vill föra abort i alla fall, vilket känns skönt! 

Kommentera här: