MISSFALL

Nu är jag nästan helt säker på att jag fått ett missfall! 
Jag har successivt blött lite till och från sedan tisdag eftermiddag. Det är absolut inga mängder och blodet har ändrat färg från klarröd till små klibbiga mörkräda/bruna blödningar.

Jag känner mig faktiskt inte särskilt gravid längre! Jag mår inte illa, känner mig inte trött, kissar givetvis ofta fortfarande men det är det enda jag känner. 
Det gör mig så klart mycket ledsen och nedstämd men jag försöker samtidigt se det som att något gick fel under produktionen. 
Det är bara att försöka igen med andra ord. Frågan är bara hur snart efter missfall som man kan få igång ägglossningen och bli gravid på nytt? Något jag måste diskutera med specialistmödravården eller diabetesmottagningen. Förhoppningsvis så finns det stöd att få genom dem då jag tror att det är nödvändigt för min del! 


 Kanske blir fet lite deppigt framöver här på bloggen men det är så det får bli eftersom jag troligtvis och med största sannorlikhet fått ett missfall. Jag ska ringa till specialistmödravården på måndag och höra om det inte går att göra ett ultraljud tidigare för att konstatera om jag är gravid fortfarande eller om jag fått missfall.
denna eviga väntan tar kål på mig! Jag vet inte vad jag ska tro eller veta! Det äter upp mig innifrån. Så klart går jag gå på känslan som säger missfall och bli positivt överraskad snarare än att tro att allt är ok när det inte är så.

Frågan är om det går att bli gravid snart igen? Det är inte direkt så att jag är sugen på att ligga i nuläget så nära inpå men man börjar ju undra. Jag och Johan är dock väldigt fertila båda två vilket jag är tacksam för. Hampus blev till på andra försöket och denna bebisen på tredje försöket. Det verkar lovande för nästa graviditet men jag ville ju ha den här bebisen! Jag ville bli 2 barns mamma i slutet av april som det var tänkt från början! 
Så klart är jag evigt tacksam för min fina son Hampus och jag spenderar all min tid med honom som ger mig energi och ork att fortsätta kämpa! Kommentera här: