Recension av bärsele BOBA X Oceana

Häromdagen fick jag hem min nya bärsele av märket boba x. Det var en sele som jag upptäckte när jag var i Göteborg och var inne i gosbutiken som har allt om att bära barn nära. Jag provade massor med olika ergonomiska bärselar för att hitta en sele som passade just våra behov bäst. 
Jag började att prova en boba x vilket var ett smart drag, då den verkligen var bäst av alla jag provade. Den satt tajt runt kroppen utan att kännas bylsig eller klumpig på något sätt. Selen är gjord i sjaltyg, tunn och smidig. Selen passar såväl mindre bärare och större då midjeband och axelremmar är väldigt reglerbara. Axelbanden är platta men inte tunna. Enligt mig lagom vadderade och dessutom är de lite "svängda" så någon inbrytning behövs inte, de här redan den rätta formen. Selen har dessutom remmar som kan spännas både framåt och bakåt beroende på vad man trivs med och om man bär på mage eller rygg.
Jag bär Hampus mycket på rygg då han är så stor och börjar bli rätt tung. Fördelen med selen från boba x är att det är relativt lätt att få till bra och hög höjd vid ryggbärande. Målet är att han minst ska ha sina axlar i jämnhöjd med mina.
Här kommer en hel drös med bilder på selen, dess funktioner och ljuvliga färg:


Kommentera här: