EN RUINERAD MAMMAS DRÄMMAR OM ETT VACKERT HEM

Att ha det fint hemma är något som jag ständigt drömmer om. Livet sedan Hampus kom till världen ser väldigt annorlunda ut och prioriteringen har ändrats radikalt de senaste åren. Jag städade ofta förr, försökte få till bra rutiner, inte samla på sig massor med skit men det funkade aldrig bra i längden. Det var ordning och reda på golvet men låg massor med grejer framme hela tiden. 
Numera har mina skolböcker, datorspel, stick- och sidoprojekt lagts undan och golvet består nu av ständiga matrester, fläckar på golvet av okänt ursprung, helt lite kladdig också så att strumporna fastnar när man råkar trampa i den. Givetvis hjälper inte den lilla terroristen till med att förbättra ordningen här hemma.
Leksaker finns banne mig ÖVERALLT! Trots att jag ständigt plockar undan. Jag är så trött på att plocka och plocka hela dagarna. 
Jag orkar knappt röja något större här hemma eftersom all min tid går åt till att 75% av min tid jobbar jag, hämtar/lämnar på förskola, lagar mat, diskar, städar barnrum och tvättar ofattbart mycket smutstvätt. Däremot har jag försökt att prioritera om i min vardag. Självklart behöver vi äta, laga mat och ha rena kläder på oss men jag vill inte att han ska komma ihåg mig som en som alltid stod och städade, röjde och var manisk över hur rent allt skulle vara. Kanske tar han över och vill leka med hinken spaden 

Kommentera här: