Trött som en gnu!

God förmiddag alla fina läsare! Jag hoppas att allt är bra med er. Själv har jag det toppen, jag är aningen trött bara. Jag hade så himla svårt att somna igår eftersom jag vilade och sov middag så mycket igår efter alla diabets-svängningar. Jag lade mig samtidigt som Johan 22.30 i hopp om att jag skulle somna då, men strax därpå börjar godingen snarka som en björn så jag tänkte att jag skulle gå ut och lägga mig på soffan med täcke och kudde för att se på lite serier i hopp om att bli lite trött. Det lev jag inte fören 24.00 eller nåt så det blev ganska så sent. Men när jag väl skulle somna så hör jag ett evigt gnisslande från grannen ovanför. Det är ganska uppenbart vad hen höll på med med tanke på takten, gnisslingarna och det faktum att dennes sovrum ligger ovanför vårat sovrum. De höll på i nästan 45 minuter så jag kunde inte koncentrera mig på att slappna av och somna. 
Men men grannen hade en trevlig stund och man får väl vara glad för hens skull ;)


Såhär höll jag för öronen igår ;)


När jag vaknade idag så hade jag sprängande huvudvärk, vilket kanske inte är så konstigt med tanke på gårdagen. Men jag är stolt för jag har fått lite plugg gjort idag, för första gången i veckan har jag kunnat skriva lite på tentan. Nackdelen är det går så himla segt, jag fattar inte ,jag kommer säkert få tillbaka den och måste komplettera med något men det är det kanske värt. Det är ju skönt att slippa salstentamen!
Men men, det är bara att kämpa sig igenom den jobbiga delen, inga ursäkter här inte! Gäller bara att vara envis och kreativ ;)


Här kommer ett urval av bilder om hur jag just nu känner mig
 
 
 

Kommentera här: