Mina senaste dagar!

Hello!
Nu är jag här igen. Idag har jag haft en underbar sovmorgon. 
Denna veckan har som sagt varit väldigt intensiv med mycket plugg! Igår var jag på Hälsomottagningen. Det är som en vårdcentral som drivs av sjuksköterskestudenterna. 
Där jobbar en T4 (termin 4 student) ihop med en T2 (termin 2 student) och man kan stötta varandra och reflektera ihop. När man jobbar där så finns givetvis lärare som man kan rådfråga om det skulle vara något. 
Det man kan göra på hälsomottagningen är:

* Puls- och blodtrycksmätning
* Hälso- och livsstilsamtal
* Stavgång
* P-glukos/Blodsocker
* Hb, hemoglobin
* Urinprov
* Lättare konditionstest

Detta var så roligt att vara med på. Det var ju första gången jag var där igår. Jag trivdes så himla bra! Trots att jag var så nervös så jag höll på att svimma så visste jag att det är i detta yrket jag hör hemma.
På eftermiddagen guidade jag runt ett studiebesök med studenter från sydafrika. Det blev ganska stappligt på engelska men jag gjorde mig förstådd och alla verkade förstå. Det var så himla roligt att ta allt på engelska!!! Jag funderade faktiskt på om det finns någon möjlighet att man kan få jobba med patienter som pratar engelska. Givetvis går det att fixa utlands-studier men det är inte det jag är sugen på även om det kan locka lite.
Det blir lite jobbigt att lämna sambo och katt bara! 
Ligger just nu med en katt på magen och myser för fulla muggar! Det är så skönt att inte göra ett skit, bara gå och muschla (pyssla). Ikväll kommer min lillebror och Jonas på besök! Det ska bli så kul! Har inte sett dem sedan i juni/juli. De kommer runt 20.00 beroende på hur mycket de trycker på gasen ;)
Det blir tacos och mys ikväll och imorgon blir det krogen! Jag har inte vart ute med min bror på krogen sedan han fyllde 18 för 7 månader sedan :P

Kommentera här: