SISTA DAGEN INNAN TENTA!

God förmiddag!

Japp idag är sista dagen innan tentan och jag är super-nervös. Jag ställde till och med klockan på 7.30 för att komma upp i tid för att hinna plugga det sista! Jag kommer nog aldrig lära mig att plugga i tid till en tenta. Jag har ändå gjort ca 10 st hittills och inför varje tenta sitter jag och svettas som en galning de sista dagarna och inser att jag nog inte gjort rätt och börjat för sent! De sista dagarna är ju då man ska kunna det mesta men repetera in det sista bara för att man inte ska missa något. 

Jag har nu pluggat i 2 timmar och kände att jag behövde en liten kort paus. Man behöver det emellanåt och snart är det dags för örmiddagens mellanmål, MUMS! Det är nog det godaste nu när man äter nyttigt, att äta något mumsigt mellanmål. Om man inte räknar med kvällsmaten då ;) Inget slår kvällsmat, det är det godaste målet på hela dagen! ^^

Idag kommer inte bli en rolig blogg-dag då jag har fullt upp inför tentan. Men jag hinner ju uppdatera lite för den som helt missat att jag är med i en 21-dagars utmaning. Idag är 10:e dagen på utmaningen och utmaningen innebär följande:21 dagar utan följande saker:
 
- Godis
- Chips
- Kakor
- Snabbmat
- Alkohol
- Dricka
  
Samt 21 dagar med:
 
- 30 min motion dagligen, promenad, löpning, vad du vill
 


Japp och nu är det som sagt 10:e dagen och det går suveränt, nu känner jag mig pigg och harmonisk på ett sätt som jag inte gjort på länge. Det jobbiga för mig är 30 min motion om dagen, men jag tror att det är den som har gjort att jag fått så fina resultat som jag har nu. Jag har ju trots allt gått ner 1.6 kg på en vecka, *STOLT* ^^

Det är inte för sent att hoppa på utmaningen, jag kommer nog hålla på längre än dessa tre veckor eftersom jag mår så bra v det. Jag kommer ju inte gå tillbaka till mina enorma mängder socker varje dag men jag kommer kanske unna mig något litet på helgen, tex ett glas vin eller en liten påse med något gott i. Men då får det bli det lilla och sedan på det igen. Det får inte bli en ovana så att jag faller tillbaka i onyttiga banor igen. :)

Nej nu är det nog dags för mig att väcka min sambo som sovit i snart 12 timmar och sedan ska ja återgå till mitt luggande av filosofer, människobilder, vetenskapsteorier, etik och etik filosofer! HA en fin dag mina vänner! 

Tjing Pling! 

Kommentera här: