FREDAG!

Hej alla fina!
Idag är det dag 5 på utmaningen, det är en skön dag, jag känner inget sug, jag känner mig pigg och ser fram emot min underbara helg i Göteborg!
Det är avresa från Hovet (Hovmantorp) 12.42 och jag anländer i Göteborg 15.46. Ska bli så mysigt, sitta på tåget med spotify i lurarna, plugga på tentan och ha min älskade katt med mig som sällskap! 
Har inte så mycket nytt att meddela. Mer än att i helgen ska det liras Gears of war, kanske lite SMITE också vem vet och som sagt tournamentet imorgon kväll ^^ Så mycket gaming men även en del motion hoppas jag på ^^

Det svåra när man åker iväg såhär är att det är svårt att planera mat och mellanmål. Jag hinner ju inte äta lunch innan jag åker med tanke på att jag åt frukost vid 10. Mellanmål har jag med mig i form av nötter och russin. Men jag kommer säkert bli vrålhungrig på tyåget och där kan man ju inte köpa vad som helst plus att det är snordyrt. Så det får bli en cappuchino på espresso-house medan jag väntar på att Linda kommer och möter mig :)

1 NeutronStar:

skriven

Låter som att du kommer ha det helt ok på tåget och medans du väntar på mig. ^^ Jo, det är ju alltid svårt att planera mellanmål tycker jag, till och med när man ska jobba och gå i skolan. Är liksom mycket enklare att ta något litet när man är hemma. ^^

Kommentera här: